U heeft de mogelijkheid om uw bestelling gratis af te halen in de winkel of te kiezen voor levering aan huis (of op een openbare plaats zoals begraafplaatsen, crematoria, ziekenhuizen, kraamkliniek ...).

Het is aan jou om bij het bestellen de gewenste leverdatum op te geven.

Elke bestelling die voor 12.00 uur wordt geplaatst, kan dezelfde dag door ons worden geleverd (zie de lijst met steden die door ons worden bediend hierboven).

De prijs van levering varieert tussen 5 euro en 20 euro, afhankelijk van de stad van bestemming. Afhankelijk van de bestemming wordt een minimum bestelbedrag gevraagd (zie bovenstaande tabellen met leveringsprijzen).

De sponsor is verplicht om een ​​volledig adres van de ontvanger en een telefoonnummer op te geven bij het bestellen, zodat "Fleuriste Leloup" de levering onder goede voorwaarden kan uitvoeren.
In het geval van een fout in de formulering van de contactgegevens van de ontvanger, kan Fleuriste Leloup niet verantwoordelijk worden gehouden voor de onmogelijkheid om de bestelling te leveren.

Als de ontvanger afwezig is, laat "Fleuriste Leloup" een visitekaartje achter in de brievenbus. Dit leveringsbericht biedt de afwezige ontvanger de mogelijkheid om contact op te nemen met de winkel om een ​​tweede gratis levering te organiseren of om de bestelling rechtstreeks in de winkel op te nemen.